Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

В очакване на новата електрическа гама Lokotrack EC на Metso:Outotec

За най-ниски разходи на експлоатация и поддръжка, както и най-малко емисии на СО2, новата гама от мобилни трошачни и пресевни машини Lokotrack EC ще използва дизел-електрическо задвижване от най-ново поколение. Всички работни системи ще се задвижват електрически и ще се управляват от автоматизация за поддържане на постоянно оптимално натоварване.

Metso:Outotec брои оставащите дни до официалната премиера, но все пак екипът на водещия световен производител бърза да сподели своя напредък и радостта си от постигнатите нови върхове в инженеринга на мобилните трошачни и пресевни машини. Очаквайте новата гама Lokotrack EC да бъде нещо изключително. Всички машини ще бъдат оборудвани с бордови електрогенератори, като ще могат да използват и захранване чрез кабел от външен източник. А използването на оригинални консумативи ще осигури несравними икономии във всяко едно приложение.

Всички основни стоманени конструкции са проектирани за експлоатационен живот поне 20 000 моточаса. Влагат се единствено глобално доказани висококачествени агрегати и компоненти. Всички системи и функции са напълно изпитани за работа в трудни условия с много прах и вибрации. Издръжливите дигитални уреди за управление позволяват едновременно привеждане на няколко машини в транспортно или работно положение.

Базирането на всички машини на една и съща платформа прави дейностите по поддръжката лесни за научаване и изпълнение. Използваното количество хидравлично масло за една машина е намалено с 90% в сравнение със средното в бранша. По време на работа целия процес може да се следи дистанционно чрез камери и приложение за смартфон. Най-съвременна система за управление с честотни преобразуватели спомага за постигане на върхова производителност и качество благодарение на най-съвременните технологии за трошене и пресяване.

Всички машини ще бъдат оборудвани с телематична система за денонощен мониторинг, подаваща в реално време информация за работното и техническо състояние към всеки вид устройство, свързано с интернет. Модулната конструкция позволява по-лесно сервизиране, по-малко престои и по-лесно добавяне на допълнителни работни системи.

Обратното броене до премиерата вече започна.

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД