Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

Нови модели Metso Nordtrack за строителните фирми

Metso Outotec добави два нови модела към гамата си от мобилни трошачни и пресевни машини Nordtrack. Малкото мобилно сито Nordtrack S2.5 предлага възможност за предварително пресяване (скалпиране). То е конструирано за класифициране на различни видове материали на неголеми строителни обекти. Със своята компактна и олекотена конструкция, високоефективен двуплощен ситов възел и голям избор от ситови повърхности, този модел е отлично решение за строителни фирми, които често сменят обектите си, или за отдаване под наем.

Второто ново попълнение в гамата е мобилната роторна трошачка Nordtrack I908. Нейната конструкция е оптимизирана за работа на обекти, където са необходими повече дребни фракции. Тя може да преработва различни видове материали - от рециклиране на асфалт, бетон и др., до традиционното трошене на скална маса. Същият базов модел, но с вградено сито на изхода - Nordtrack I908S, бе пуснат на пазара по-рано и стана един от бестселърите на гамата Nordtrack, особено в Европа.

 

"Много съм щастлив от факта, че гамата Nordtrack се приема изключително добре от нашите клиенти", заявява Веса Тулоисела, продуктов мениджър на серията Nordtrack в Metso Outotec. "Тези машини се доказаха като гъвкаво решение за удовлетворяване на най-различни изисквания. Продажбите им се развиват много добре въпреки пандемията. Всъщност в някои региони сме надхвърлили заложените целеви продажби. Все пак ние винаги обръщаме голямо внимание на обратната връзка от клиентите. Тези два нови модела са конкретен резултат от такива дискусии. За напред целта ни е да разширим базата си от клиенти в рециклиращата индустрия, да предложим атрактивни решения за строителните фирми, както и за бизнеса с отдаване на техника под наем по целия свят", допълва г-н Тулоисела.

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД