Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

ХР200 и ХР600 Нови модели хидравлични чукове от Promove

Promove Demolition S.r.l. представи двата си най-нови модела хидравлични чукове ХР200 и ХР600, които допълват леката и средна гама на италианския производител.

Моделът ХР200 със собствена маса 230 кг предлага голямо разнообразие от възможности за приложение. Той е подходящ за базови машини с работна маса от 2,5 т до 5,2 т. Оптимално работи с дебит от 60 л/мин и е разработен за монтаж към минибагери, разполагащи с хидравлична система с висок дебит (минибагери, предназначени за работа с прикачен инвентар като мулчери, изкоренители за пънове и др). Чукът е оборудван с по-голямо бутало в сравнение с други предложения на пазара, като по този начин осигурява по-висока производителност в сравнение с конкурентни модели в същия клас. ХР200 ще замести в гамата своя предшественик - моделът ХР250.

Но истинската иновация от Promove е моделът ХР600 - 600-килограмов хидравличен чук, който е перфектно решение за монтаж на багери с маса от 7 т до 15 т. ХР600 завършва средната гама хидравлични чукове на Promove, осигурявайки страхотна работоспособност в стил "Rocky on the ring". По-високата производителност е гарантирана от шилото с диаметър 90 мм, по-голямото бутало и енергия на удара от 1917 джаула. По-добрата цена на ХР600 и по-лесната му поддръжка се дължат на по-малкият брой движещи се компоненти в корпуса на чука.

С тази премиера Promove завършва леката и средната си гама от хидравлични чукове и започва да работи върху своя следващ модел, който ще бъде пуснат на ринга на международната конкуренция.

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД