Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

Виртуален световен симпозиум на CDE Global за преработка и промиване на инертни материали

Регистрацията е безплатна!

CDE Global, водещият световен производител на техника за промиване на инертни материали и пречистване на отпадни води, продължава серията си от семинари Engineering Insights. На 14 и 15 октомври 2020 г. компанията ще бъде домакин глобален виртуален симпозиум.

По време на двудневното онлайн събитие специалисти от CDE, партньори и водещи експерти от бранша ще предложат серия от динамични, образователни и информативни презентации и панелни дискусии, покриващи различни сектори: пясък и фракции, рециклиране на отпадъци от строителство и разрушаване, индустриални пясъци, минно дело и отпадъчни води.

Провеждани на живо, дискусиите ще имат на разположение различни виртуални стаи и етапи при съобразяване с международните времеви зони. Освен на английски ще има семинари и на няколко други езика. Всяка сесия ще завършва с интерактивно задаване на въпроси и отговори. Допълнителните виртуални стаи за чат ще предложат на участниците възможността да обсъждат темите в дълбочина и да се свържат с водещи експерти от бранша.

Регистрацията е безплатна, но за някои кръгли маси и семинари местата са ограничени.

Регистрирайте се днес, за да запазите своето място!

 

Направете Вашата регистрация ТУК!

Свалете PDF за събитието от ТУК!

 

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД