Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

Гамата Metso Nordtrack се приема много добре от клиентите

Новата гама от трошачни и пресевни машини Nordtrack бе представена от Metso за първи път през октомври 2019 г. Добрият старт на продажбите показва, че финландският производител се e съобразил отлично с конкретните потребности на фирмите клиенти, които използват машините за всички видове приложения.

„Продажбите на продуктите от гамата Nordtrack стартираха очаквано добре. Нашите клиенти оценяват начина, по който отговаряме на потребностите на различните сегменти от фирми чрез обновените ни модели. До края на март сме продали над 50 машини, като продължаваме с инженерните разработки. Така че през 2020 г. се очакват нови функции и системи“, заявява Веса Тулоисела, Продуктов директор на гамата Nordtrack в Metso.

Гамата Nordtrack включва две мобилни челюстни трошачки - Nordtrack J90 и Nordtrack J127. По-голямата J127 е с широка челюст (размерите на отвора са 1270х735 мм), което я прави отлично решение при производство на различни фракции инертни материали. Има един модел роторна трошачка - Nordtrack I908S (на снимката). Тя предлага компактни размери, малка собствена маса и много предимства в рециклирането на материали. Лесно се превозва между обектите. Трошачните машини от гамата Nordtrack разполагат с автоматизация на трошенето. Освен това гамата включва и шест различни модела пресевни машини: Nordtrack S2.11 за предварително пресяване (скалпиране) с голяма ситова повърхност, двуплощните Nordtrack S3.7 и S4.7, триплощните Nordtrack S3.9 и S4.9, както и флагмана Nordtrack S4.12.

Машините са оборудвани с мощни двигатели Volvo или Caterpillar, съобразени с най-новите изисквания за емисиите от изгорели газове. Налична е и силоотводна точка (PTO), позволяваща задвижване на допълнително оборудване.

Нови попълнения в гамата Nordtrack са мобилните стакери, които са десет модела и предлагат различни капацитети и дължини, радиално движение наляво и надясно, както и варианти на ходовата част с колела или вериги.

Екип

Прайм Технолоджийс ООД