Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

Прайм Технолоджийс и Yanmar с отношение към благородна кауза

Прайм Технолоджийс, официалният вносител за България на селскостопанската и строителната техника Yanmar, достави на Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания в с. Опицвет (обл. София) добре оборудван трактор Yanmar YT 235 Q.

Предвид благородната кауза на Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания", Прайм Технолоджийс достави техниката при изключително специални цени и условия на плащане. Така вносителят на Yanmar влезе в ролята не само на доставчик, но и на партньор с отношение към каузата.

Тракторът Yanmar YT235,Q е с мощност 35 к.с., тристепенна хидростатична трансмисия и кабина с климатик. Разполага с предна навесна система и челен товарач. В допълнителното оборудване влиза също трикорпусен конвенционален плуг, фреза за обработка на почвата, гребло за сняг с хидравлично регулиране на посоката на чистене (ляво и дясно) и багерна уредба със собствено задвижване(с хидромотор, задвижван от силоотводния вал).

Възстановителният център за деца с онкохематологични заболявания е разположен на 3,6 дка и бе официално открит на 14 септември 2020 г. Той разполага със седем къщички с една, две или три спални, административна сграда с кухня, столова, конферентна зала, зали за занимание с децата. детски площадки, спортна площадка и басейн. Освен това има и собствено стопанство, в т.ч. оранжерия, за отглеждане зеленчуци, които ще спомагат за изхранването на децата в центъра. Ето защо тракторът Yanmar YT235,Q ще бъде от голяма полза за персонала, който ще се грижи за децата.

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД