Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

Metso въвежда нова продуктова линия Nordtrack

Metso разширява мобилните си решения за трошене и пресяване, предназначени за бизнеса с инертни материали, с нова широка продуктова палитра. Новата гама Metso Nordtrack™ предлага 19 модела, разработени конкретно според изискванията на фирмите, използващи машините за всякакви приложения. Първите доставки се очакват през първото тримесечие на 2020 г.

„Нашата цел е да създадем пълна гама машини - от най-малката до най-голямата, които да покриват разнообразните потребности на клиентите. Metso традиционно е изключително силен в най-трудните приложения за преработка на инертни материали, като например много твърда скала. Новата ни продуктова линия Metso Nordtrack допълва нашата гама с цел да отговорим по-добре на потребностите на малките и средните предприятия, както и на фирмите, използващи машините за всякакви приложения, които търсят правилната комбинация от производителност, издръжливост и надеждност на атрактивна цена“, заявява Рено Лапоант, старши вицепрезидент на направлението Бизнес и продуктов мениджмънт на техниката за инертни материали в Metso.

Продуктовата гама Metso Nordtrack е разработена, за да направи бизнеса с инертни материали по-производителен. Благодарение на използването в различните модели на еднакви компоненти, налични винаги на склад, лесния им монтаж и развитата сервизна мрежа, решенията на Metso Nordtrack са отлични варианти за голям кръг приложения като рециклиране, разрушаване и производство на филц и пясък. Новата гама се състои общо от 19 мобилни машини, включващи челюстни и роторни трошачки, пресевни машини и конвейери.

Екип

Прайм Технолоджийс ООД