Прайм Технолоджийс ООДПрайм Технолоджийс ООД
EnglishEnglish

Прайм Технолоджийс ООД – новият дистрибутор на Kubota Engine за България

Уважаеми Клиенти и Партньори,

Имаме честта да Ви уведомим, че считано от 01. Януари 2016 год. Прайм Технолоджийс ООД е новият Дистрибутор за България на Kubota Engine – направлението на Kubota за индустриални двигатели, покриващи гамата от 9.5 до 85 кВт. Двигателите на Kubota са добре известни със своята икономичност, надеждност и издържливост, което ги прави предпочитана марка от водещите производители на машини и оборудване с различни области на приложение.

Kubota е най-големият в света доставчик на индустриални дизелови двигатели и това ново партньрство ще ни даде възможности както по-пълно да покриваме нуждите от двигатели за вграждане на българските машиностроители, така и подобрени условия относно сервиза и доставката на резервни части и консумативи към ползвателите на техника с двигатели Kubota в индустрията, строителството, комуналните услуги и селското стопанство.

Ще се радваме да отговорим на Вашите нужди, като ще направим необходимото за бъдещото успешно сътрудничество с всички настоящи и бъдещи клиенти на Kubota Engine в България.

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД