Прайм Технолоджийс ООДEnglish »

Новини

Мобилни сита и трошачки Portafill

Мобилни сита и трошачки PortafillПрез месец Юни, Прайм Технолоджийс договори партньорство с производителя на компактни мобилни сита и трошачки Portafill International. Ирландската фирма е  утвърден производител в сегмента на машините, където основните изисквания на клиентите са компактни размери, висока мобилност, производителност и безкомпромисна надеждност. Моделите на Portafill са с широко приложение в добивната и кариерната, но най-вече в рециклиращата индустрия. Моделната гама включва мобилни сита, скалпери и троме...  
още »

You Tube канал на Прайм Технолоджийс

Уважаеми Клиенти и Партньори,

С удоволствие Ви информираме, че от месец Октомври е активен специализиран You Tube канал на Прайм Технолоджийс ООД.

Лесно можете да ни намерите, използвайки специално обособената в горния десен ъгъл на началната страница на нашия сайт You Tube икона.

Ще се постараем там регулярно да качваме интересни видеа свързани с нашата дейност.

Ще се радваме да станете наши абонати.

 

Екип

Прайм Технолоджийс ООД
 
още »

Ново представителство в Македония

Прайм Технолоджийс има удоволствието да информира своите клиенти и партьори, че след като бе предпочетена от Volvo Penta East Europe и получи правата на официален дилър и за територията на Република Македония, в началото на месец Юли 2017 откри свое местно представителство с адрес:  гр. Скопие 1020, ул. Ню Делхи №4, блок 5, вход 3, офис 2, тел/факс: +389 3073 260 и e-mail: office@primetech.mk

Локалният офис разполага с квалифициран инженерен персонал, оборудван със сервизен автомобил ...  
още »

БАТА Агро 2017

БАТА Агро 2017

Прайм Технолоджийс ООД взе участие в годишното изложение БАТА Агро 2017, провеждащо се на летище Стара Загора, представяйки на клиентите от агробизнеса, възможностите за сервиз и доставка на резерни части за индустриални двигатели Kubota и Volvo Penta, на които е официален представител за България.

На нашия скромен, но естетично оформен щанд беше изложен дизелов двигател Kubota, който предизвика сериозен интерес в посетителите.

Бяхме посетени и от ...  
още »

Асоциация на търговците на едра строителна техника АТЕСТ

Прайм Технолоджийс взе участие в учредителното събрание на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), което се състоя на 3 Април 2017. В него взеха участие още фирмите Мегатрон, Виртген България, Елтрак България, Стротех Инженеринг, Роланд Трейдинг, Сигма България и Инжконсулт. Геотрейдинг и Алки-Л също заявиха своето намерение за присъединяване към асоциацията

По време на учредителното събрание бе приет устава на АТЕСТ, както и бяха избрани органи за управление. За...  
още »

Save The Planet 2017

Save The Planet 2017Прайм Технолоджийс ООД има удоволствието да покани своите клиенти и приятели

на своя щанд (Зала 1, щанд C9)

на 8-то Изложение "Save The Planet",

което ще се проведе на 7-9 Март 2017 в Интер Експо Център!

 

Смъкнете покана

Регистрацията за посещение може да се направи он-лайн тук »
 
още »

Бетонови възли Spanos

Прайм Технолоджийс има удоволствието да информира своите клиенти и партьори за сключения договор с фирма Spanos за дистрибуция и представителство на произвежданите от фирмата мобилни, модулни и стационарни бетонови възли.

Фирма Spanos с Централен Офис и производствена база в Солун е дългогодишен производител на бетонови възли и оборудване и се гордее с референтната си листа от клиенти в Гърция и още над 20 страни от 3 континента.

Произвежданите бетонови възли се отличават с качеств...  
още »

Доставка на нова мобилна трошачка

Доставка на нова мобилна трошачкаНаш клиент от Варна вече работи с новата си мобилна роторна трошачка Metso LT1213, която ще бъде ползвана за производство на инертни материали и рециклиране на строителни отпадъци.

Машината е с двигател Caterpillar C13, отговарящ на най-високите изисквания за емисии на изгорели газове Етап IV, може да поема материал с големина до 700 мм и има производителност до 400 т/час.

Трошачката е последно поколение, оборудвана със сателитна система за мониторинг, допълнителна система за оросяване,...  
още »

Прайм Технолоджийс на БАТА Агро Есен 2016

Прайм Технолоджийс на БАТА Агро Есен 2016Прайм Технолоджийс ООД участва на изложението БАТА Агро Есен 2016 и представи пред своите клиенти в сферата на селското стопанство продуктите и услугите, които предлага в областта на индустриалните двигатели за вграждане.

В качеството си на дистрибутор и оторизиран сервиз на  Volvo Penta и Kubota индустриални двигатели, на щанда на Прайм Технолоджийс посетителите можеха да се запознаят с последните технологични решения на двете марки относно различните приложения, мощности и специфика...  
още »

Нов офис адрес

Уважаеми Клиенти и Партньори,

С настоящото имаме удоволствието да Ви уведомим, че считано от 08.Февруари 2016 г. Прайм Технолоджийс ООД е на нов офис адрес.

Адресът по данъчна регистрация (за фактури и други документи) няма промяна. Стационарните ни телефон и факс също остават непроменени.

Постарали сме се новото местоположение на нашия централен офис да е на по-комуникативна и удобна за Вас локация, което да Ви спести време при необходимост от посещение.

Нов адрес за кореспонденц...  
още »

Прайм Технолоджийс ООД – новият дистрибутор на Kubota Engine за България

Прайм Технолоджийс ООД – новият дистрибутор на Kubota Engine за БългарияУважаеми Клиенти и Партньори,

Имаме честта да Ви уведомим, че считано от 01. Януари 2016 год. Прайм Технолоджийс ООД е новият Дистрибутор за България на Kubota Engine – направлението на Kubota за индустриални двигатели, покриващи гамата от 9.5 до 85 кВт. Двигателите на Kubota са добре известни със своята икономичност, надеждност и издържливост, което ги прави предпочитана марка от водещите производители на машини и оборудване с различни области на приложение.

Kubota е най-големият...  
още »

Save The Planet - Waste Management Recycling Exhibition

Save The Planet - Waste Management Recycling Exhibition

 

5-7 Април 2016

ИЕЦ, София
 
още »

Партньорство с Volvo Penta

Партньорство с Volvo PentaЕкипът на Прайм Технолоджийс ООД с удоволствие уведомява своите клиенти и партньори, че през месец Юли 2015 бе постигнато споразумение и подписан договор за официално дилърство с Volvo Penta AB.

Споразумението се отнася за целия клас двигатели на Volvo Penta с индустриално и off-road приложение, като оторизира Прайм Технолоджийс ООД в качеството на Volvo Penta Service Dealer с пълните права за продажба и сервизиране на двигатели, продажба на резервни части, филтри и други консумативи.

У...  
още »

Добре дошли в сайта на Прайм Технолоджийс ООД

В него ще намерите полезна информация за продуктите и технологичните решения, които предлага нашата фирма в областта на добива и преработката на инертни материали; рециклирането на битови отпадъци; машините за вдигане на хора и материали; индустриалните двигатели.

Ще се постараем информацията да е винаги актуална и поднесена по интересен начин с каталожни материали, видеоклипове, снимки и презентации.

Амбицията ни е всеки път да намирате нещо ново, полезно и интересно, като няма да пест...  
още »